CKC - Clubhuis KennisCentrum -ICCD Clubhous International

ICCD Clubhous International


Created: 2013-08-28 Last modified: 2013-10-24 Published: 2013-08-28

ICCD Clubhouse International is de internationale organisatie voor Clubhuis ontwikkeling. Hier worden trainingen georganiseert en nieuwe ontwikkelingen vinden plaats op de ICCD. Als je bijvoorbeeld wijzigingen in de standaards wilt hebben dan moet je eerst gaan praten met de ICCD. Deze organiseren dan een congres wat 1 keer in de 2 jaar gebeurt om wijzigen te bespreken met alle clubhuizen over de hele wereld. 

Ook houd de ICCD (Clubhuis Internationaal)media campange en hun leden op de hoogte. Dit is onderdeel van de anti-stigma over mensen met een psychiatrische achtergrond. Een ander belangrijk aspect is dat fonsen en geldschieters zo informatie kunnen krijgen over het Clubhuismodel en doneren.De ICCD houd ook bij welke Clubhuizen lid zijn van de ICCD. Elk Clubhuis moet lid worden van de ICCD om zich een Clubhuis te mogen noemen. Dan ben je nog geen officieel Clubhuis dan ben je alleen nog maar lid. Aan het lidmaatschap zijn kosten verbonden.

Wil je een officieel clubhuis worden dan moet de ICCD je accrederen tot officieel Clubhuis. Wanneer dit gebeurt is dan mag je je een officieel Clubhuis noemen en krijg je hier een certificaat voor. Deze accreditatie wordt periodiek herhaalt om te controleren of je nog voldoet aan de standaards.


Voer hier uw username en password in:

Username
Password