CKC - Clubhuis KennisCentrum -Lidmaatschap

Lidmaatschap


Created: 2013-08-12 Last modified: 2013-08-19 Published: 2013-08-12

We noemen mensen Clubleden omdat dit volgens ons het stigma ontmoedigt. Het idee is dat mensen een zo een normaal mogelijk leven kunnen opbouwen. Een Clublid hoeft geen therapieën te ondergaan op een Clubhuis, dit wordt gezien als taak van het ziekenhuis.

Een Clublid wordt verwelkomt door andere Clubleden (taak van receptie). Hij moet zich inschrijven en zeggen hoe laat hij aanwezig is op het Clubhuis en wanneer hij weggaat.

Een Clublid mag net zolang Clublid blijven als hij zelf wil. Alleen als er een gevaarlijke situatie ontstaat mag een Clublid geweigerd worden of dat er geen geld is voor een Clublid. 

Clubleden werken zij aan zij om het Clubhuis draaiende te houden samen met de staf. Clubleden en Stafleden zijn gelijkwaardig aan elkaar. Daarom hebben Clubleden toegang tot alle ruimtes en vergaderingen. Er zijn geen ruimtes of vergaderingen voor alleen Clubleden of Stafleden.

Clubleden hebben ook de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de bar. De bar is vaak de eerste stap in een clubhuis. Hier is de mogelijkheid tot rust te komen.  

Voer hier uw username en password in:

Username
Password